Over mij…

Jessica van den Berg, docent beeldende vorming en freelance illustrator. Woonachtig in Arnhem.

Je kunt bij mij terecht voor schilderijen, muurschilderingen en illustratief ontwerp voor diverse doeleinden zoals geboortekaartjes e.d.

Biografie
Mijn liefde voor illustreren begon al zodra ik kleurpotloden kon vasthouden.
Ik weet nog dat ik een klein meisje was en trots was op mezelf omdat ik binnen de lijntjes kon kleuren, en de jaren daarna werd er menig kleurwedstrijd gewonnen. Ik tekende altijd, en verzon ook allerlei gekke verhaaltjes om er vervolgens iets moois bij te tekenen.
Mijn passie voor tekenen en schilderen laaide flink op op de middelbare school, en mijn docent tekenen inspireerde mij om ook docent te worden.

In 2009 ben ik afgestudeerd aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem, als docent beeldende kunst en vormgeving.
Tijdens mijn afstuderen laaide mijn liefde voor illustreren weer helemaal op en maakte ik een serie schilderijen met monsters en een stop-motion animatiefilm. Ik besloot om voortaan naast het lesgeven, ook door te gaan met illustreren, ontwerpen en schilderen.

Ik hoop ooit fantastische prentenboeken uit te geven samen met geweldige kinderboekenschrijvers, in tijdschriften te staan met illustraties, en rekken vol wenskaarten van mijn hand in winkels te hebben staan.

Ik ontwerp (kinderboek-)illustraties, wenskaarten, muurschilderingen en kleurrijke, vrolijke schilderijen voor bijvoorbeeld in de kinderkamer.

Werk kopen?

Geïnteresseerd om werk van me te kopen of iets unieks door mij te laten ontwerpen? Aarzel niet, en mail me snel voor al je vragen! Contact

Jessica van den Berg